🇳🇴 Gal etter følelser

Registrations have closed.
Norwegian Institute for Emotion-Focused Therapy (NIEFT)

🇳🇴 Gal etter følelser

1054 1054 people viewed this event.

Du trenger ikke registrere deg for ĂĄ delta pĂĄ dette kurset. Kurset livestreames fra Facebook-sidene til Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi.

Vi mennesker er følelsesstyrte til tusen. Selv når du tror at du er rasjonell, er du i realiteten styrt av følelser. Et komplisert eller dårlig forhold til våre egne følelser kan gjøre oss deprimerte og engstelige, gjøre oss til dårlige foreldre, ødelegge karrieremulighetene våre, skade parforholdet eller sørge for at vi blir evig singel. Når vi er gode til å lytte til egne følelser, være nysgjerrige og ta følelsene på alvor kan vi derimot tåle motgang, reise oss igjen selv etter store nederlag og vi kan vokse og utvikle oss som mennesker. Når vi er gode på å føle, både det vonde og gode, vil vi bli i bedre stand til å dekke egne følelsesmessige behov, gjøre gode valg og være tilfredse med livet.

Hvis du vil vite litt mer om hva følelser er, hvordan de virker, hva som skjer når det krøller seg til med følelsene og hvordan følelsene virker på deg i ditt liv, anbefaler vi at du får med deg dette arrangementet.

Psykologene Catrin Sagen og Anne Hilde Vassbø Hagen vil i dette foredraget gi deg litt mer innsikt i disse mystiske kreftene som herjer i alle menneskers liv. Begge er erfarne, livlige og underholdende forelesere.

Les mer om Emotion Awareness Day: https://www.emotionawarenessday.com/

PRAKTISK INFO
Hvor: Live pĂĄ Facebook, fra siden til Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi og Emotion Awareness Day
Dato: 2. juni 2022
Tidspunkt: 20:00–21:00
Pris: Gratis

Additional Details

Language - Norwegian

Facebook - https://www.facebook.com/events/681928219720143

 

Date And Time

2022-06-02 @ 08:00 PM to
2022-06-02 @ 09:00 PM
 

Location

Online Event

Share With Friends

Close Menu