🇳🇴 Hva skjer med de uønskede følelsene? – Podkastepisode.

Registrations have closed.

🇳🇴 Hva skjer med de uønskede følelsene? – Podkastepisode.

by
242 242 people viewed this event.

EPISODEN ER TILGJENGELIG FRA 02. JUNI KL 06.00 PÅ SPOTIFY: https://open.spotify.com/show/5Jom4T7OuBFAWGvbZddwkM?si=363a7fd87a6f45cb ELLER DER DU HØRER PODKAST

Axel og Nicolai feirer Emotion Awareness Day ved å se nærmere på hva som skjer med de følelsene vi ikke kan akseptere inne i oss selv og i samfunnet. Her kommer de inn på hvordan det å føle seg liten kan være et problem for mange og at det særlig for menn kan bli et problem som får en komplisert løsning.
Episoden kan du høre fra 2 juni allerede klokken 06.00, slik at du kan høre den på vei til din jobb eller skole!
Link til episoden vil bli lagt ut her i arrangementet og på vår Facebook side.
𝗢𝗺 𝗣𝘀𝘆𝗸𝗼𝗹𝗼𝗴𝗸𝗼𝗻𝘁𝗼𝗿𝗲𝘁:
På Psykologkontoret undersøker vi hva som kan lede til at vi får det bedre i livet. Hva er det som gjør at noen samtaler med andre fører til at jeg får det bedre med meg selv? Hva gjør at terapi fungerer? Hvilke erfaringer bærer psykologer selv med seg og hvilke opplevelser har endret deres eget liv? Podkasten ledes av Psykologene Axel Sverstad Toppe og Nicolai Hansen og har vekselsvis samtaler mellom programlederne og med gjester.
Axel Sverstad Toppe er psykologspesialist ved IPR i Bergen. Han er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen og har i tillegg videreutdanning innen emosjonsfokusert terapi og er NIEFT-godkjent veileder i Emosjonsfokusert terapi.
Nicolai Hansen er psykolog ved IPR Bergen. Han er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen, og har i tillegg en bachelorgrad i filosofi og videreutdanning i emosjonsfokusert terapi.

Additional Details

Language - Norwegian

 

Date And Time

2023-06-02 @ 06:00 AM to
2023-06-02 @ 11:00 PM
 

Location

Online Event

Share With Friends

Close Menu