🇳🇴 Superkraften i alle foreldre

Registrations have closed.

🇳🇴 Superkraften i alle foreldre

by
633 633 people viewed this event.

Alle foreldre har en superkraft i seg. Vi beveger oss rundt i verden med en nesten utømmelig kilde av kjærlighet til og kunnskap om barna våre. For ikke å snakke om motivasjonen til å strekke oss langt for at de skal ha det bra. Likevel kjennes det ikke alltid slik. Vi kan bli usikre på om vi er viktige for dem, om vi klarer å holde ut det som er vanskelig og vi kan føle oss inkompetente. Våre egne vanskelige følelser kan komme i veien for superkraften, og føre til at vi mister kontakten med den.

I anledning Emotion Awareness Day inviteres dere til et intervju med Anne Hilde Vassbø Hagen om hennes nyeste bok Superkraften i alle foreldre, som slippes i slutten av april. Intervjuet ledes av Aksel Inge Sinding.

Hovedmålet med samtalen er få frem hvordan du kan styrke relasjonen mellom deg og barnet ditt, og forsterke troen din på at du er en del av løsningen når livet blir vanskelig for barnet ditt.

Anne Hilde Vassbø Hagen er psykolog og trebarnsmor. Hun har blant annet skrevet Sinte barn og sinte voksne og laget opplysningsfilmene om Alfred & Skyggen.
Aksel Inge Sinding er psykolog og tobarnsfar og har skrevet en rekke bøker. Hans ferskeste bok Sa jeg noe feil? kom ut i april i år.

Additional Details

Language - Norwegian

Facebook - https://www.facebook.com/events/806923984097075

 

Date And Time

2023-06-02 @ 08:00 PM to
2023-06-02 @ 09:00 PM
 

Location

Online Event
 
Watch video
 

Share With Friends

Close Menu